Muutos-lupaus - Muutos.net

Muutos-lupaus

[responsive_video type='vimeo']https://vimeo.com/297287487[/responsive_video]

Hei, valmennus alkoi nyt!
Oletko innoissasi? Oletko valmis tekemään pysyviä muutoksia elämäntapoihisi? Oletko valmis sanomaan hyvästit joillekin vanhoille sinulle haitallisille asioille elämässäsi?

Jos vastasit "kyllä", niin hienoa! Jos olet hieman epävarma niin tarvitseeko nyt kysyä että miksi liityit? No vitsi vitsi. Pieni jännitys siitä mitä tuleman pitää kuuluu luontaisesti asiaan. Nyt puhutaan kuitenkin tärkeistä asioista kuten terveydestä ja hyvinvoinnista. Ne ovat niitä asioita, jotka näkyvät ja tuntuvat siinä sinun jokapäiväisessä arjessasi ihan päivittäin.

Kerron sinulle nyt "salaisuuden". Jossain vaiheessa melkein poikkeuksetta meistä jokaiselle tulee päivä... ehkä kahden tai kolmen viikon päästä... tai kenties kuuden viikon päästä... jolloin... SINÄ - HALUAT - LOPETTAA. Puhun siitä hetkestä kun sinun tekee mieli luovuttaa ja jättää tämä valmennus kesken.

Vaikka nyt et ehkä sitä uskoisi, niin se päivä vielä tulee. Niitä tulee seuraavien viikkojen ja kuukausien aikana useita. Joskus ne ovat sellaisia, että yksinkertaisesti vain pieni ajatus käy mielessä kuten "Onkohan tämä sittenkään se oikea tapa juuri minulle? Olisikohan tuo uusi trendidieetti parempi vaihtoehto kun sitä niin paljon tuossa lehdessä kehutaan?". Tämä ajatus kuitenkin usein poistuu yhtä nopeasti kuin se ilmaantuikin, mutta usein se jättää jälkeensä pienen epäilyksen tunteen onnistumisesta.

Tai välillä se voi ilmetä turhautumisena rauhalliseen tahtiin edistymisessä: "Haluan mennä nopeammin, antakaa minulle lisää tekemistä, reseptejä ja kunnon liikuntaohjelma...". Joskus se saattaa olla täysi luhistuminen "EI TÄSTÄ MITÄÄN TULE, EI TÄMÄ TOIMI MINULLA, KAIKKI MUUT ONNISTUVAT MUTTA MINÄ EN, PAINO EI OLE TIPPUNUT, VALMENTAJISTA EI OLE MIHINKÄÄN, NYT ÄKKIÄ TÄNNE SITÄ KARKKIA JA HERKKUJA!?!?!

Tai sitten se, että sähköpostiin on tullut viestejä Muutos-valmennuksesta, mutta ne on jäänyt avaamatta, eikä valmennusalueella ole tullut käytyä. Tuntuu ylitsepääsemättömältä enää kuroa valmennusta kiinni.

Mm. näillä edellä mainituilla keinoilla mielemme vastustaa muutosta. Se on tietynlaista muutosvastarintaa. Tämä alitajuntainen vastarinta pyrkii saamaan sinut kyseenalaistamaan alkuperäistä päätöstäsi. Ja jos et opi huomioimaan näitä "heikkouden hetkiä", ennemmin tai myöhemmin saatat antaa periksi luullessasi näiden ajatusten olevan totta.

Yksi haaste mitä tulet myös kohtaamaan on ajanpuute. Välillä joitakin luentoja jää väkisin rästiin, elämä vain on sellaista. Pyri toki käymään kaikki läpi, mutta tärkeintä on tehdä jotain ja mennä vain eteenpäin, vaikka välillä tulisi viikon tai parinkin tauko valmennuksen käymiseen. Materiaalit kyllä odottavat sinua kun taas pääset niihin käsiksi. Sillä aikaa voit kuitenkin toteuttaa jo siihen mennessä oppimiasi tapoja.

Tarkoituksena ei ole nyt maalata piruja seinille ja manata näiden tapahtumista tai lannistaa sinua. Päinvastoin. Tämä on paras keino auttaa sinut niiden hetkien läpi. Nyt ymmärrät ja alat sisäistämään, että nämä tilanteet kuuluvat elämäntapamuutoksiin. Niitä kohtaa matkallaan ihan jokainen ja se on täysin ok.

Niistä pääsee yli yksinkertaisesti jatkamalla vain eteenpäin. Alkuvaiheessa niitä kohdataan enemmän varsinkin ensimmäisen kahden kuukauden aikana, mutta myös toistuvasti silloin tällöin ympäri vuotta. Kuten jo sanoin, se kuuluu asiaan.

Me valmentajat teemme kaikkemme auttaaksemme sinut näiden hetkien yli. Valmennuksen aikana kyseisiä tilanteita käsitellään vielä paljon kattavammin, mutta tässä vaiheessa on tärkeää, että aiemmin kuvatun tilanteen tullessa eteesi voit todeta itsellesi "tästähän silloin puhuttiin, nyt se tapahtui, tämä kuuluu asiaan ja menee ohi kunhan vain jatkan eteenpäin".

Niinä haasteellisina hetkinä auttaa muistaa myös nämä hyvät hetket, kuten tämä innostus valmennuksen alkuvaiheessa ja matkanvarrella koetut pienet onnistumiset. Se antaa sinulle uskoa siihen, että sisälläsi palaa voimakas muutoksen tuli, joka voittaa isoimmatkin vastoinkäymiset.

Tee nyt Muutos-lupaus. Se on tavallaan "leikkimielinen", mutta itseasiassa todella tärkeä henkinen sitoumus jatkaa läpi niiden haasteellisten päivien. Valmennukseen liittyvä takuu ja peruutusoikeus ovat edelleen voimassa tämän täyttämisen jälkeenkin.

Sinä teet tämän lupauksen ensijaisesti itsellesi, et meille valmentajille. Kirjoita alla näkyvä Muutos-sitoumus kokonaisuudessaan sivun alareunassa olevaan kenttään sana sanalta ja täytä oma nimesi tyhjän viivan kohdalle. Silloin tästä itsellesi tekemästä lupauksesta tulee konkreettinen. Joten käytä tähän viisi minuuttia ja tee se nyt ettei se jää.

[thrive_text_block color="green" headline="MUUTOS-SITOUMUS"]
Minä, ___ , ymmärrän, että vielä tulee vastaan niitä päiviä ja hetkiä, jolloin haluan luovuttaa ja jättää Muutos-valmennuksen kesken. Tiedän kuitenkin, että oma terveyteni ja hyvinvointini ovat tärkeimpiä asioita elämässäni.

Haluan elää mahdollisimman terveenä ja olla läsnä läheisilleni. Painan mieleeni tämän nyt aloittaessani kokemani innostuksen ja haluan saavuttaa pysyvän muutoksen olotilaani. En luovuta kokiessani vastoinkäymisiä vaan jatkan eteenpäin. Olen yhteydessä valmentajiin ja pyydän apua ennen kuin päätän lopettaa.

Tiedän sisimmässäni, että pysyvä muutos vaatii jatkuvia säännöllisesti tehtyjä pieniä tekoja, joita pystyn ylläpitämään arjessani. Haluamaani lopputulokseen ei ole oikotietä ja olen päättänyt vihdoin onnistua pysyvästi sitoutumalla tähän valmennukseen sen sijaan, että siirryn jatkuvasti vain uuteen ja uuteen menetelmään!
[/thrive_text_block]

Kirjoita ylläoleva teksti tähän alle ja paina "save"

Kirjoita teksti tähän ja paina tallenna
Minä...